Varför välja Sekoia

Sekoia är ett digitalt verktyg för vård och omsorg som frigör varma händer från kallt pappersarbete. Via surfplattor och mobiler får ni åtkomst till all information ni behöver hos den enskilde användaren. Precis där ni behöver den. Resultatet är bättre vård, färre fel och större arbetsglädje.

Mer tid för omsorg

Sekoia är ett digitalt verktyg som frigör varma händer från kallt pappersarbete. Lösningen består av pekskärmar med kundanpassade appar som installeras hos den enskilde användaren.

Via skärmarna får ni åtkomst till all information ni behöver. Precis där ni behöver den. Resultatet är bättre vård, färre fel och större arbetsglädje.

 

Skräddarsydd vård

Med Sekoia får ni överblick över arbetsuppgifterna, kan administrera arbetsdagen, göra beställningar, utbyta information och rapportera händelser. Blixtsnabbt och med några få tryck på en skärm.

Det finns mer än 30 olika appar där vi lägger in skräddarsydd information om användaren, så att vården utgår från människan i stället för stelbenta riktlinjer och system.

Färre fel

Hos samtliga våra kunder minskas antal tillbud och fel, vilket beror på att systemet förhindrar att information försvinner vid överlämnandet till kollegor och vikarier. När arbetsdagen blir mer sammanhängande och information vidarebefordras automatiskt inträffar färre fel.

Sekoia ser till att inget försvinner bland högarna av post-it-lappar och anteckningsböcker – inte ens när vikarier anlitas. Det beror på att all relevant information finns tillgänglig i användarens hem i stället för på kontoret.

Lätt att använda

Sekoia är till för att användas och alla ska kunna använda det – utan bruksanvisningar och utan förhandskunskaper. Vi hjälper er att komma igång på bästa sätt och står alltid redo med service och support.

Om ni är som våra andra användare kommer ni att vara självgående inom åtta veckor. Om ni fasar för ytterligare ett ”it-projekt” kommer Sekoia att bli en glad överraskning.

Sekoia är

Dokumenterade resultat

Vi kan hjälpa er minska administrationstiden och antalet tillbud och fel. Våra kunder kan berätta att sjukfrånvaron minskar medan trivseln bland personalen ökar.

Väl beprövat

Sekoia har implementerats fullständigt på mer än 100 vård- och omsorgsboende i Danmark, England och Sverige, och används just nu vid mer än 1,5 miljon vårduppdrag i månaden.

Vid din sida hela vägen

Vi har minimerat alla tänkbara felkällor och insisterar på åtta veckors implementering så att ni blir helt självgående. Därefter står vi redo med support och sparring.

Avkastning på investering

Sekoia kan spara mycket pappersarbete och administrationstid åt er. Det betyder mer vård för pengarna och en återbetalningstid på bara 9–12 månader.

Hur kan vi hjälpa dig?

Skicka gärna ett mail till oss på kontakt@sekoia.se eller ring +46 8 410 370 00

Sekoia AB   /   Hälsingegatan 45   /   113 31 Stockholm   /   kontakt@sekoia.se   /   +46 8 410 370 00 Sekoia AB
Hälsingegatan 45   /   113 31 Stockholm
kontakt@sekoia.se   /   +46 8 410 370 00
Sekoia AB
Hälsingegatan 45
113 31 Stockholm
kontakt@sekoia.se
+46 8 410 370 00